top of page
bankstest3.jpg
QUADRILOGO.png

MODULAIRE SOFA

Ontdek het ultieme comfort en de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de Quadri Modulaire Sofa, een meesterwerk dat zich aanpast aan jouw persoonlijke stijl en behoeften. Creëer je eigen wooneiland door moeiteloos te combineren met de verfijnde salontafels en bijzettafels uit de exclusieve Quadri-collectie.  

 

Dompel jezelf onder in een zee van mogelijkheden met een overvloed aan prachtige stoffen en leersoorten om uit te kiezen. Of je nu gaat voor tijdloos klassiek, eigentijds chic of bohemien comfort, de Quadri Modulaire Sofa biedt een spectrum aan mogelijkheden om jouw unieke smaak te weerspiegelen.  

 

Deze bank is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in kwaliteit. Voorzien van hoogwaardige veringen, duurzaam koudschuim en met vakmanschap vervaardigd uit hardhout, multiplex en vurenhout, garandeert de Quadri Modulaire Sofa een levensduur die past bij zijn ongekende schoonheid.  

 

Laat je verleiden door de soepele lijnen, het ongekende comfort en de grenzeloze mogelijkheden die de Quadri Modulaire Sofa te bieden heeft. Ontketen je creativiteit en transformeer je leefruimte in een oase van persoonlijke expressie. Kies voor klasse, kies voor comfort, kies voor de Quadri Modulaire Sofa – waar jouw unieke stijl tot leven komt.

50mm Polyether 35/4

30mm Polyether 35/4

100mm Naturalis koudschuim

Vurenhout
 

80mm Naturalis koudschuim

Dacron 200gr

Nosag zig-zag vering
 

Bekleding

20mm Polyether 35/4

20mm Polyether 35/4

Naaldvilt

 FSC Multiplex 18mm
 

FSC Hardhout
 

Modulaire sofa elementen    /      (download PDF)

Modulaire sofa combinaties    /      (download PDF)

bottom of page