top of page

DUBAI (UAE)

BURJ KHALIFA
APPARTeMENT

2022

We zijn verheugd om ons nieuwste project in het iconische Burj Khalifa-gebouw te presenteren. Voor dit project hebben we onze expertise in interieurontwerp gecombineerd met onze passie voor natuurlijke materialen. We hebben natuursteen en hout gebruikt om een warme en uitnodigende sfeer te creëren die perfect past bij de elegante lijnen van het gebouw.

Maar dat is niet alles - we wilden ook het adembenemende uitzicht op Dubai vanuit elk deel van het huis benadrukken. Daarom hebben we slimme oplossingen toegepast, zoals spiegelwanden, om het uitzicht te weerspiegelen en te integreren in het interieurontwerp. Het resultaat is een adembenemend panorama dat door het hele huis loopt en een gevoel van ruimte en vrijheid creëert.

Ons team heeft nauw samengewerkt met de eigenaren om hun visie te realiseren en hun persoonlijke stijl te integreren in het ontwerp. Het resultaat is een interieur dat hun levensstijl weerspiegelt en tegelijkertijd de elegante esthetiek van het gebouw omarmt.

We zijn trots op dit project en we hopen dat het een inspiratie zal zijn voor anderen die op zoek zijn naar tijdloos interieurontwerp en op maat gemaakte oplossingen.

bottom of page