top of page
quadrisofaheader.jpg
QUADRILOGO.png

MODULAIRE SOFA

Ontdek het ultieme comfort en de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de Quadri Modulaire Sofa, een meesterwerk dat zich aanpast aan jouw persoonlijke stijl en behoeften. Creëer je eigen wooneiland door moeiteloos te combineren met de verfijnde salontafels en bijzettafels uit de exclusieve Quadri-collectie.  

 

Dompel jezelf onder in een zee van mogelijkheden met een overvloed aan prachtige stoffen en leersoorten om uit te kiezen. Of je nu gaat voor tijdloos klassiek, eigentijds chic of bohemien comfort, de Quadri Modulaire Sofa biedt een spectrum aan mogelijkheden om jouw unieke smaak te weerspiegelen.  

 

Deze bank is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in kwaliteit. Voorzien van hoogwaardige veringen, duurzaam koudschuim en met vakmanschap vervaardigd uit hardhout, multiplex en vurenhout, garandeert de Quadri Modulaire Sofa een levensduur die past bij zijn ongekende schoonheid.  

 

Laat je verleiden door de soepele lijnen, het ongekende comfort en de grenzeloze mogelijkheden die de Quadri Modulaire Sofa te bieden heeft. Ontketen je creativiteit en transformeer je leefruimte in een oase van persoonlijke expressie. Kies voor klasse, kies voor comfort, kies voor de Quadri Modulaire Sofa – waar jouw unieke stijl tot leven komt.

quadrisofadoorsnede2.jpg

FSC Multiplex 18mm   1.
FSC hardhout   2.
Nosag zig-zag vering   3.
FSC vurenhout   4.
20mm polyether   5.
10mm naaldvilt   6.
100 mm koudschuim   7.

8.     80mm Naturalis koudschuim
9.     Dacron
10.   Bekleding (St) Stoffen / (L) Leer
11.   30mm polyether
12.   50mm polyether
13.   Elastische bandvering
14.   50mm hoog stalen poot / zwart

quadriopstellingbrochureboven_edited.jpg

salontafel / De Quadri salontafels matchen qua afmetingen voor het gebruik met de Quadri sofa. De tafels kunnen naast of tussen de modulaire sofa elementen geplaatst worden om de ideale wooneiland te creëren.

quadrisaloncollectie.jpg

type a: 104x104

type b: 90x90

type c: 80x80

type d: 104x60

type e: 104x40 (dicht)

type f: 104x40 (open)

bottom of page